HTML

2009.03.21. 11:45 me&myself

Ismét itt

"Álomtündér üljön az öledbe leheljen csókot mindkét szemedre. Legyen szép az álmod,könnyű az éjszakád,soha ne feledd,hogy gondolok rád."

"Majd ha egyszer késő este Te is fogsz majd sírni,kisétálsz a temetőbe,síromat megnézni. Sírom felett két pacsirta panaszosan zengi: itt nyugszik,ki veled boldog akart lenni."

"Amikor megszülettél azt mondták esett az eső,de nem esett,csak Jézus sírt,hogy elvesztette legszebb angyalát…" 

 "Jó reggelt szerelmem,újabb gyönyörű nap a számomra mert szeretlek. Puszi Édesem"

 

"Szeretet: veled hajtom álomra a fejem,te jutsz eszembe mikor reggel ébredem, velem vagy reggel az álmok tengerében s egy éjjel ott leszünk a vágyak szigetén."

 

"Ha csillag lennék a magas égen, neked ragyognék egész életemben, s ha téged szomorúnak látnálak szerető szívemmel megvigasztalnálak."

 

"Ha elolvasod majd sms-em  jussak eszedbe, s valdd be őszintén,mit érzel szívedbe. Ha úgy érzed,hogy igazán tudsz szeretni,válasznak annyit írj: boldog szeretnék lenni."

  

"Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben születni, végig folyni arcodon s meghalni ajkadon…"

 

"Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm… Méz!!! Az sem. A fenébe nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fanniidezetei.blog.hu/api/trackback/id/tr301015900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása