HTML

2009.03.17. 19:16 me&myself

Mai adag idézet

"Álmaink gazdagabbá tesznek,mint a valóság,hisz amit látunk az könnyen semmivé foszlik,de amit megálmodunk az örök."

"Mondd miért nem lehetek a tied. Miért állnak közénk más emberek. Miért nem értik a mi szerelmünket. Miért nem örülnek annak amit mi annyira szerettünk egymásban. Miért szakított  el a sors,talán,hogy megváltozik e érzés amit éreztünk egymás iránt? Nem lehet megváltoztatni,amit egyik ember a másik iránt érez,ha mindkettő ugyanazt akarja,hiába állnak mások  galádul utunkba."

 

"Az esti csendben hogyha válni kell kicsit a szívem viszed el. Oly sok ember él,szeret,remél,velünk örül a nyárnak,de Én csak milliók közül ezerszer csak téged választanálak."

"A fellegekbe szállnék, hófehér madárként. S testem itt felejteném egy múló emlékként. De szállni nem tudok,hát itt búsulok.  Egy szörnyű átkot magamba hordozok, bánatom egyre nő, ha meglátom őt, ki szívembe lőtt egy árva nyílvesszőt."

 

"Hozzád bújni némán. Az volna most jó. Átölelni forró tested, mint meder a folyót. Behunyt szemmel andalogni féltve örzött álmodban s édes csókkal ölelő karodban."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fanniidezetei.blog.hu/api/trackback/id/tr151008231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása