HTML

Idézeteim

Szép idézetek...

Friss topikok

Linkblog

2009.03.18. 18:58 me&myself

Maiak

"Eljött az éj,pihenni térek…de előtte egy mosoly,mit tőled kérek. Sóhajts egy nagyot,tárd ki az ablakot: egy puszi száll feléd. Remélem megkapod!"

 

"Ha könny lennél szememben,sohasem sírnék,mert félnék,hogy elveszítelek."

 

"Hosszú volt a bánat és a szenvedés,de életemben Te voltál a legszebb tévedés."

 

"Mit mondanál, ha most kezedbe tenném két kezem, tekintetemből sütne az érzelem, s csókra várva lehunynám szemem? Mit mondanál,ha fejem a válladon nyugodna vagy ajkaim kis pilleként csapongva csókolna és szerelmet susogna? Mit mondanál,ha éreznéd testemben a vágyat ami érintésed nyomán támad s tűzként ereimben szerte árad? Mit mondanál,ha súgnám neved, ha kitárnám feléd szívemet s átadom legféltettebb kincsemet? Mondd mit mondanál…"

 

"Egy szó: SZERETLEK! Ez mindennél fontosabb. Ez az örök szerelem. Kiderült az ég, hegyek olvadnak,folyók apadnak, a fák lombjai zöldebben virítanak. A madarak is nekünk dalolnak. Boldog az életem és ezt neked köszönhetem KEDVESEM!!!"

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fanniidezetei.blog.hu/api/trackback/id/tr421010347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása